top of page
Om Herning Kontorfællesskab
Herning Kontorfællesskab

Herning Kontorfællesskab 

Kort Fortalt

 

Herning Kontorfællesskab har deres beliggenhed i Logehuset i gågaden – i hjertet af Herning City. Bygningen blev istandsat på bedste vis i 2010 og alt fremstår lyst og venligt.

 

Lejemålene er fordelt på 2 etager.

På 1. sal er der individuelle kontorer med eget køkken og toilet.

På 2. sal er der kontorfælleskab med fælles lounge område, en hyggelig moderne kantine, mødelokale til 6 personer m.m. Det er også på 2. sal der findes møblerede kontorer.

 

Ejendommen er forsynet med elevator, aircondition, og solafskærmning m.m. 

Der hører egne parkeringspladser med til ejendommen, med tilkørsel i Jyllandsgade. Som nabo til ejendommen er der desuden et parkeringshus med ca. 300 pladser med både gratis langtidsparkering og 3-timers gratis parkering.

 

Hvorfor du skal være en del af fællesskabet 

 

Vi har fokus på, at skabe gode og solide rammer, hvor selvstændige og virksomheder kan udvikle sig og opnå succes. Flere af vores lejere har været i bygningen i mange år og foretrækker den service og fleksibilitet vi kan tilbyde.

 

Vi har plads til 21 kontorlejemål i forskellige størrelse fra 20-155 m2. Det forholdsvis lille miljø gør det muligt for dig at lære de øvrige virksomheder at kende og dermed udnytte hinandens kompetencer. Derudover er det også nemt for din virksomhed at udvide efterhånden som den vokser og kræver mere plads.

 

Kom i gang!

 

Har du eller din virksomhed særlige behov, vil vi gøre vores bedste for at imødekomme disse.

 

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne, ellers kan du efter aftale få en gratis uforpligtende fremvisning

bottom of page