top of page
Herning Staton

Offentlig Transport

Herning Kontorfællesskab ligger tæt på den offentlige transport, med flere busstoppesteder og tog station i nærheden.

 

Kommer du med toget, er der fra Herning Station blot 800 meter hertil. 

Flere busser kører forbi busstoppestedet ved Dalgasgade, hvorefter der er 5 minutters gågang til Kontorfællesskabet.

Gågade - Bredgade Herning

I hjertet af Herning City

Tog, busser, caféer, shopping og meget mere lige ved døren!

 

Der er en rigtig hyggelig atmosfære og café miljø med gode shopping muligheder. Café Poulsen har deres beliggenhed lige over for Herning Kontorfællesskab.

 

Er du i tvivl om hvad der helt specifikt ligger i Herning gågade, så Klik her for at se dine muligheder.

Bredgade 45, Google Maps

Nemt at komme til

Er du i bil har vi parkeringspladser med tilkørsel til Jyllandsgade. Ellers kan du parkere på Parkeringshuset ved Føtex, hvor der er 300 gratis parkeringspladser.

 

Bor du i nærheden og kommer med cykel, er der mulighed for at parkere cyklen 20 meter fra hovedindgangen. 

Hvis man er til det offentlige, kan man stå af på Herning Station, som er cirka 11 min. gågang herfra. Klik her for rutevejledning.

Området i Herning

Mangler din virksomhed et sted at være, så har Herning gjort det mere attraktivt at have sin virksomhed i Herning gågade. Gågaden er blevet renoveret og flere har ifølge Herning City (Alt om Herning) fået øjnene op for at leje lokaler i byen. 

 

Herning er kendt for altid at være på farten, og mange folk er begyndt at se Hernings potentiale. Herning Kontorfællesskab ligger i hjertet af gågaden og derfor får din virksomhed det bedste sted at være i byen. 

 

De senere år har virksomheder i Herning desuden været i topform! En analyse af revisionsfirmaet BDO konkluderer, at der har været en meget klar og positiv udvikling med mærkbar overskud og omsætning for virksomheder i Herning Kommune (BDO Danmark). Derudover forventer over 50 procent af virksomhederne i området yderligere omsætningsstigning i 2018,

 

Hvis man er til shopping og café, er der rigtig gode muligheder for det på grund af Kontorfællesskabets beliggenhed. Cirka 170 butikker befinder sig i området. Derudover er der mange koncerter og messer i byen – Skulle det have din interesse, så kan du følge med her (Visit Herning)

 

Priserne i Herning er også fornuftige i forhold til andre storbyer. Det er både på leje af lokaler samt bolig, og det tager ingen tid at komme rundt omkring. Den gode beliggenhed gør at man kan komme let omkring både i bil eller med offentlig transport.

 

Så Herning kan virkelig være en rigtig god løsning for både store som små virksomheder. Vi er i hvert fald rigtig glade for at være her.

bottom of page